Simac Electronics nieuwe distributeur van Enlogic Systems in de Benelux

Simac Electronics is een nauwe samenwerking aangegaan met het Amerikaanse Enlogic Systems. Als nieuwe distributeur zal Simac Electronics het complete portfolio van Enlogic toevoegen aan haar bestaande producten- en dienstenpakket. Het betreft een exclusieve overeenkomst voor de gehele Benelux.

Eddie Desouza, director sales & marketing EMEA bij Enlogic Systems: “Als onderdeel van ons doel om regionale expertise te leveren, is het werkgebied van Simac Electronics in de Benelux van grote strategische toegevoegde waarde voor Enlogic. Dit exclusieve partnerschap zal het marktaandeel van Simac Electronics op het gebied van powerdistributie en energiemanagement significant vergroten. Dit geldt ook voor de kennis op het gebied van design, implementatie en beheer. Enlogic heeft de laatste jaren steeds meer nadruk gelegd op het energiemanagement en dit partnerschap bevestigt ons geloof in de ‘best in class’ marktbenadering. We hebben een gemeenschappelijke passie en geloof in ‘slimme’ technologieën en klantenfocus. Hierdoor is er een grote synergie tussen onze organisaties.”

Maarten Verbunt, manager sales bij Simac Electronics, is erg tevreden met de samenwerking. “Het portfolio van Enlogic is een perfecte aanvulling op ons bestaande producten- en dienstenpakket. Vanuit ‘connectivity’ is powerdistributie de tweede verbinding naast je ethernetaansluiting op bijvoorbeeld je server, SAN of switch. De kwaliteit van de producten van Enlogic, de visie van het bedrijf en de mensen van Enlogic sluiten naadloos aan bij de visie en strategie van Simac Electronics. De zeer onderscheidende eigenschappen, met betrekking tot de producten van Enlogic, geven een direct voordeel en rendement voor onze klanten. Dit onderscheidt Enlogic van de rest. Wij zijn er daarom van overtuigd dat dit portfolio van toegevoegde waarde is voor onze klanten en hun netwerkomgeving. Met onze elektrotechnische achtergrond en kennis kunnen onze klanten de vertrouwde knowhow en support verwachten tijdens de ontwerpfase en realisatie van hun project.”