DCIM voor kleine datacenters met maximaal 30 racks

De SmartZone Solutions helpen bij het beheer van de drie belangrijkste uitdagingen van een datacenter – capaciteit, efficiëntie en uptime – en doen nog zoveel meer! De software, intelligente hardware en services van SmartZone verdrijven elke onzekerheid uit uw beslissingsproces door een duidelijk en gedetailleerd beeld op informatie over stroom, ruimte, omgevingsfactoren, IT apparatuur, connectiviteit en veiligheid.

De kern van de SmartZone is het vermogen om precies en logisch na te denken over het datacenter en de operationele analyses. Deze worden in real-time, on-site of remote gemonitord, beheerd en gedocumenteerd en helpen u zo bij het uitvoeren van uw dagelijkse management- en rapporteringtaken, terwijl ze zorgen voor een grotere efficiëntie inzake energie en werking, een beter capaciteitsbeheer en een geoptimaliseerde veerkracht. Panduit past de SmartZone Solutions toe door gebruik te maken van de unieke 6 Zone methodologie die gebouwen opdeelt in zes duidelijk onderscheiden ‘zones’ met afzonderlijke operationele parameters. Zo kan u efficiëntie-opportuniteiten in elke zone identificeren en voordeel halen uit een holistische visie op het volledige gebouw!

  • aanzienlijke energiebesparing en grotere operationele efficiëntie
  • monitoring van stroomverbruik en omgevingsfactoren in real-time of historiek
  • alarmfunctie bij het overschrijden van vooraf ingestelde drempelwaardes
  • eenvoudig te bestellen met 1 referentie per rack
  • snel en eenvoudig te installeren met geen of beperkte downtime
  • 1 IP-adres
  • voor nieuwe of bestaande datacenters
 
Dossiers
Meer over
Lees ook
Loek Wilden van Schneider Electric legt uit waarom DCIM onmisbaar is:  voor de CIO en anderen

Loek Wilden van Schneider Electric legt uit waarom DCIM onmisbaar is: voor de CIO en anderen

Schneider Electric heeft het afgelopen jaar de online DCIM Monitoring Value Calculator For Distributed IT beschikbaar gesteld. Wat die tool precies kan en waarom DCIM steeds belangrijker wordt legt datacenter lifecycle consultant Loek Wilden uit.

Hoe moderne DCIM bijdraagt aan het succes van de CIO

Hoe moderne DCIM bijdraagt aan het succes van de CIO

CIO's spelen steeds vaker een leidende rol bij het stimuleren van bedrijfsinnovatie, het afstemmen van IT-projecten op bedrijfsdoelstellingen, het digitaliseren van bedrijfsactiviteiten en het leiden van programma’s voor organisatieverandering. Hierdoor is hun baan belangrijker en complexer geworden.

Nieuwe versie van openDCIM beschikbaar

Nieuwe versie van openDCIM beschikbaar

openDCIM, een belangrijk open source-project op het gebied van datacenter infrastucture management, heeft versie 23.04 uitgebracht. Deze nieuwe versie omvat onder andere is een serie bugfixes voor de gebruikersinterface (UI). Met deze nieuwe versie 23.04 kunnen openDCIM-gebruikers hun datacenterinfrastructuurbeheer naar een hoger niveau tillen, d1