Het enterprise datacenter op weg naar cloud

scalable-data-center_24567-r11-10-1

De mogelijkheid om de werkdruk van bedrijfsapplicaties dynamisch op te schalen en tegelijkertijd een privé-infrastructuur met de juiste omvang te hebben, is al enige tijd topprioriteit van menig CIO. Het is daarom nauwelijks een verrassing dat er maar weinig trends voor zo veel ophef zorgden in de IT-wereld als cloud computing. Het lijkt duidelijk dat de interesse hierin blijft toenemen nu organisaties moeten reageren op veranderende vraag - en dit op de meest kosteneffectieve manier.

Er blijft echter wel verwarring over wat cloud computing nu eigenlijk is. En ook over de best practices om optimaal te profiteren van de voordelen die de cloud biedt. Daarbij moeten de risico’s tot een minimum worden beperkt en moet u voorbereid zijn op een nieuwe generatie van beheertechnologie.

Deze whitepaper van Emerson Network Power verschaft een gedetailleerd overzicht van cloud computing-technologieën, inclusief een standaarddefinitie van cloud computing, veelvoorkomende typen cloudarchitecturen en -diensten, en katalysators en risico’s van een brede cloud-adoptie. Ook gaat deze whitepaper in op best practices voor het optimaliseren van kritische systemen bij het inzetten van cloud-architecturen binnen bestaande omgevingen. Denk hierbij aan het implementeren van een ‘high-density’-systeemconfiguratie, het optimaliseren van  krachtige architecturen voor hoge beschikbaarheid en verdere vereenvoudiging met een solide monitoring- en beheerplatform. Tot slot kijkt Emerson Network Power vooruit naar hoe next-generation-technologieën in te passen zijn in een geïntegreerde aanpak van datacenter infrastructuur management (DCIM) - als extra middel om de beschikbaarheid van de huidige cloud-inzet te verbeteren.

Wilt u deze whitepaper downloaden, vul dan hieronder uw gegevens in!

   

[email-download download_id="3536" contact_form_id="3691"]

 
Dossiers